E.R.M. Kalender 2023

Onze huisfotograaf Rudi kon voor zijn ERM kalender 2023 tvv het kinderkankerfonds UZ Gent rekenen op 15 charmante dames om aan dit prachtig project mee te werken. Welk te verkrijgen is vanaf zondag 30 oktober de dag van de persvoorstelling.

Op de kleur kalenders A3 formaat vindt je ook de schoolvakanties en feestdagen terug. Tevens heb je op de drie laatste bladzijden per vier maand de kalender 2024 met tevens de schoolvakanties en feestdagen. Als extra is er ook een verjaardags kalender bijgevoegd dit ter gelegenheid van de 15de editie.

Wie interesse heeft kan deze bestellen . De kalenders zijn verkrijgbaar na storting van 13 euro ( verzendkosten inbegrepen ) per bestelde kalender op het rekeningnummer Maenhout Rudi BE20 0003 4296 8556 (BIC: BPOTBEB1), met duidelijke vermelding van het aantal kalenders en je naam en volledig adres.

Verzending van de kalenders gebeurt zodra de betaling ontvangen is. Indien je me ergens tegenkomt kan je ook rechtstreeks aan mij vragen of aan een van de modellen en dan betaal je 10 euro. Alvast bedankt op voorhand.

De kalenders kunnen enkel besteld worden in België.

Hier alvast een voorsmaakje van de modellen - dit zijn natuurlijk niet de foto's van de kalender zelf - om je helemaal te overtuigen:

ERM Kalender 2023

Nancy

Nancy

Celine

Celine

Barbara

Barbara

Kimberly

Kimberly

Ellen

Ellen

Helga

Helga

Emilia

Emilia

Yana

Yana

Carole

Carole

Bo

Bo

Anna-Nina

Anna-Nina

Romy

Romy

Laura

Laura

Lindsy

Lindsy

Magalie

Magalie