E.R.M. Kalender 2024

Onze huisfotograaf Rudi kon voor zijn ERM kalender 2024 tvv het kinderkankerfonds UZ Gent en steun Yoica  rekenen op 12 charmante dames om aan dit prachtig project mee te werken. Welk te verkrijgen is vanaf zondag 5 november de dag van de persvoorstelling.

Op de kleur kalenders A3 formaat vindt je ook de schoolvakanties en feestdagen terug. Tevens heb je op de drie laatste bladzijden per vier maand de kalender 2025 met tevens de schoolvakanties en feestdagen.

Wie interesse heeft kan deze bestellen . De kalenders zijn verkrijgbaar na storting van 14 euro ( verzendkosten inbegrepen ) per bestelde kalender op het rekeningnummer Maenhout Rudi BE21 7507 1088 7803, met duidelijke vermelding van het aantal kalenders en je naam en volledig adres.

Verzending van de kalenders gebeurt zodra de betaling ontvangen is. Indien je me ergens tegenkomt kan je ook rechtstreeks aan mij vragen of aan een van de modellen en dan betaal je 10 euro. Alvast bedankt op voorhand.

De kalenders kunnen enkel besteld worden in België.

Hier alvast een voorsmaakje van de modellen - dit zijn natuurlijk niet de foto's van de kalender zelf - om je helemaal te overtuigen:

ERM Kalender 2024

Emilia

Emilia

Magalie

Magalie

Lien

Lien

Gaelle

Gaelle

Megan

Megan

Yoica

Yoica

Ariya

Ariya

Wendy

Wendy

Emma

Emma

Ellen

Ellen

Linn

Linn

Sofie

Sofie