Ceylin en Salvador Alvarado verwennen fans in supporterslokaal Café 4 ever te Lint

Op zaterdag 25 maart was het een hoogdag in Café 4 Ever te Lint bij Vanessa & Kurt . In de namiddag kwam niemand minder dan Ceylin en Salvador Alvarado langs in hun nieuw supporterslokaal . Een bezoekje om de fans te begroeten welk er in goede en slechte tijden zijn om hen te steunen. Dit lokaal is ook het enigste in België welk de naam van supporterslokaal mag gebruiken. Bij ons aankomst viel het meteen op dat er in het nieuwe supporterslokaal meer leven zat dan in het vorige.

   Foto's copyright ERM

Van een begrafenis ging je bij manier van spreken naar een kermis. De sfeer zat er al goed in ondanks hun idolen nog onderweg waren naar Café 4 Ever . Ceylin had immers nog een training afgehaspeld van 4u op de weg in minder leuke weersomstandigheden. Ondertussen hadden Melissa en Luc Verlinden alles mooi voorbereid om er een fantastische namiddag van te maken onder de  fans. Eventjes na 14u mochten we Ceylin met de grote glimlach verwelkomen in het lokaal gevolgd door haar broer Salvador en familie. Voor de fans had de familie Alvarado rijsttaart en eclairs meegebracht als dank voor hun steun en van de supportersclub kregen de aanwezige fans een paar drankbonnetjes.

 

Er werd veel nagekaart over het afgelopen seizoen welk toch heel succesvol was voor Ceylin. Salvador had door pech een niet zo geslaagd seizoen en kwam dan ook met de tranen in de ogen met de melding dat hij er de brui aan geeft na de vele tegenslagen de afgelopen 3 jaar. Mede door de covid toestanden waardoor er weinig of geen wedstrijden waren waaraan hij mocht deelnemen was het zeer moeilijk om zijn niveau van bij de junioren door te trekken bij de beloften. Daarbovenop nog enkele sleutelbeenbreuken en de moed zakt in je schoenen om telkens de motivatie te vinden om terug te keren op niveau. Ondanks zijn afhaken hebben Luc en Melissa de bezielers van de supportersclub besloten om de naam van de club niet te veranderen. Als respect naar Salvador toe blijft het supportersclub van Ceylin en Salvador Alvarado. En voor die beslissing kan je alleen maar waardering hebben.

                         

Weinigen zouden het op deze manier doen. Voor hen is het motto eens in het hart altijd in het hart. Melissa en Luc mogen fier zijn dat ze er zo een familiale supportersclub van gemaakt hebben en de familie Alvarado is een fantastisch gezin welk je zelden tegenkomt in de wielerwereld. We hebben ze enkele jaren geleden ontmoet toen Ceylin pas aan haar carriëre begon en ondanks de vele successen zijn ze steeds dezelfde personen gebleven. Voetjes op de grond en heel dankbaar voor hetgeen je voor hen doet. Enkel de allergrootsten kunnen dit. Ceylin en Salvador namen ook ruim de tijd om even een praatje te slaan met de supporters of om even op de foto te gaan. Tevens was ook nog een tombola voorzien met leuke prijzen vooraleer de sfeer naar zijn hoogtepunt ging. De ambiance zat er direct goed in met een dj die de gepaste sfeermuziek wist te draaien.

                       

Het was volle bak ambiance bij Vanessa en Kurt in Cafe 4 Ever. Tussendoor namen Ceylin en Salvador ook eventjes het woord om iedereen te bedanken nadat Melissa haar speech had gedaan. Daarna barste het feest los en rond kwart voor zes was het tijd voor de familie Alvarado om samen met het bestuur van de supportersclub en lokaalhouders om een hapje te gaan nuttigen vooraleer ze na een geslaagde supportersnamiddag huiswaarts gingen. Iedereen ging met een fijn gevoel huiswaarts na een geslaagde fandag waar elk ieder jaar naar toe uitkijkt. Door covid was het helaas geleden van in 2020 dat het kon doorgaan en hopelijk zijn we met zijn allen volgend jaar terug present om er een mooie namiddag van te maken. Een feit stond vast Ceylin en Salvador hebben er samen met hun familie ook van genoten en zijn jullie heel dankbaar voor de morele steun tijdens het wielerseizoen.

 

Vandaar dat ze met heel veel plezier eens tijd maken voor een fandag als dank aan iedereen die in hen gelooft. Bij deze willen wij dan ook de familie Alvarado bedanken voor de fijne namiddag en ook een woordje van dank aan Melissa en Luc voor hun jarenlange inzet voor deze fantastische familie. Jullie waren de eersten die in hen geloofden en steunden en dankzij jullie is er nu een familiale supportersclub gevestigd in Lint waar er wellicht nog vele leuke momenten zullen plaats vinden.