Vele fans op nieuwjaarsreceptie Remco Evenepoel te Schepdaal

Tijdens de goed georganiseerde nieuwjaarsreceptie van de fanclub van Remco Evenepoel was het over de koppen lopen. Een paar honderd supporters waren naar de sporthal van Schepdaal afgezakt om hun lidkaart af te halen tijdens de receptie . Het werd een gezellig samenzijn met een hapje en drankje van 14u tot18u.

  Foto's copyright ERM

Tevens kon je ook bij de merchandising-stand (die enorm veel succes kende) terwijl je naar de hoogtepunten van Remco kon kijken op een groot scherm .

Christophe Vandegoor (Sporza-verslaggever) kwam eveneens ter plaatse om zijn prachtig boek “Om nooit te vergeten, hoe Remco de Vuelta won” te signeren. En je kon ook met hem op de foto.

Maar de apotheose van de namiddag was het bezoek van Oumii en Remco, die uitgebreid de tijd namen voor de talrijk opgekomen fans! Voor velen een moment die ze zullen koesteren om hun idool live te kunnen ontmoeten. Het werd een zeer geslaagde namiddag met dank aan de ouders van Remco , Stephanie Clerckx en de fanclub die alles in goede banen leiden.

De afwezigen hadden ongelijk en voor de aanwezigen was het een zeer leuke namiddag die ze zullen blijven koesteren. Tot slot nam Remco ruim 2uur de tijd voor een foto of handtekening voor zijn fans waarvoor hartelijk dank.