Ik krijg nog kippenvel als ik terugdenk aan de Olympische spelen

Deze week spraken we met Ludo Philippaerts, Anthony Philippaerts en Nicola Philippaerts over de voorbije twee maanden en vooral over de verwachtingen van 2024. Neem een kijkje in het leven van Ludo, Nicola en Anthony. Zij vertellen openhartig over hun plannen en dromen voor de komende maanden 

 Foto's RR

Ludo, een vader met Olympische ervaring én dromen voor zijn zonen In een openhartig gesprek deelt Ludo Philippaerts, de patriach van de familie, zijn herinneringen aan de momenten dat hij zelf schitterde op de Olympische Spelen. "Ik krijg nog steeds kippenvel als ik terugdenk aan de Olympische Spelen," vertelt Ludo met een blik vol trots en nostalgie. Hijzelf deed maar liefst vier keer mee aan de Olympische Spelen. Terwijl hij terugblikt op zijn eigen gloriejaren, spreekt hij ook vol hoop over de toekomst van zijn zonen, Nicola en Olivier. De droom? Dat een van hen, of misschien wel beiden, België zal vertegenwoordigen op de Olympische Spelen in Parijs over enkele maanden.

Nicola sprankels van hoop voor de Spelen in Parijs Nicola neemt ons mee op zijn reis door Amerika, waar hij het jaar met succes is gestart. Met zijn blik stevig gericht op de rest van het seizoen, deelt hij zijn ambitieuze plannen en de hoop die hij koestert voor zijn paard, Katanga van het Dingeshof. "Katanga is al 2 jaar goed bezig, laten we hopen dat ze die vorm kan aanhouden tot aan de Olympische Spelen." De Spelen in Parijs vormen een glinsterende horizon voor Nicola, een doel waar elke ruiter van droomt.

Anthony ’s leergierigheid Anthony sluit de reeks af met een terugblik op zijn start van het jaar in Oliva. Hij verteld over de passie voor de sport die in de familie leeft. Met bakken energie en zin in een nieuw seizoen, deelt Anthony zijn visie en ambities voor wat ongetwijfeld weer een leerrijk en sportief jaar zal worden.

INTERVIEW LUDO PHILIPPAERTS

https://www.youtube.com/watch?v=fsTYa4Tzh-0 

 

INTERVIEW NICOLA PHILIPPAERTS

https://www.youtube.com/watch?v=uCBH9FGqi2I 

 

INTERVIEW ANTHONY PHILIPPAERTS

https://www.youtube.com/watch?v=rYjx9ypMSjM