Theatermaker één zee brengt klassieker "Groenten uit Balen" terug naar het professioneel theater met een Vlaamse topcast in een regie van Stany Crets.

Theatermaker één zee kondigt met trots aan dat het beroemde theaterstuk "Groenten uit Balen" van de onlangs overleden auteur Walter van den Broeck in september 2025 opnieuw op de planken wordt gebracht in heel Vlaanderen. De voorstelling wordt geregisseerd door Stany Crets en krijgt een bijzonder straffe acteurs-cast met o.a. Koen De Bouw, Tania Van der Sanden en Ben Segers in de hoofdrollen.

 Foto's copyright Lieven Dirckx

Koen De Bouw vertolkt de rol van Grootvader, Ben Segers speelt Jan, en Tania Van der Sanden neemt de rol van Clara op zich. De overige castleden voor de rollen van Luc en Germaine worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

 Koen De Bouw   Tania

Het creatieve team voor deze productie bestaat uit: Regie: Stany Crets Decor & Licht: Marc Cnops Kostuums: Marie Dries Ontwerp affichebeeld: Tom Boute Fotografie: Lieven Dirckx

 Ben Segers       Stany

De Première van "Groenten uit Balen” zal midden september ’25 plaatsvinden. Daarna zal de productie op tournee gaan doorheen Vlaanderen tot mid december ’25. Voor meer info kan je terecht op www.eenzee.be  Boekingen voor deze voorstelling kunnen worden gedaan via Collage Producties. Bezoek www.huubcolla.be  voor meer informatie.