AUDITIE-OPROEP: BACKSTAGE PRODUCTIES IS OP ZOEK NAAR DE ENIGE, ECHTE ANNIE

ANNIE DE MUSICAL - HET VERHAAL Annie’, wie kent ze niet? Het guitige en moedige weesmeisje met een hart van goud, dat ontsnapt uit de klauwen van de gemene directrice Miss Hannigan. Samen met haar trouwe viervoeter Sandy ontmoet ze op haar avontuur Oliver Warbucks, een rijke zakenman. Terwijl Annie haar weg vindt in zijn glamoureuze wereld groeit er een bijzondere band tussen hen.

Maar ondertussen blijft ze dromen over haar echte ouders. Wat is de betekenis van het gebroken medaillon? Hoe kan een ontmoeting met de president haar helpen? En wat met die gekke Rooster? Kom het allemaal ontdekken in deze hartverwarmende familiemusical vol iconische nummers zoals ‘Tomorrow’ en ‘It’s a hard knock life.’

PROFIEL KANDIDATEN Meisjes tussen 8-12 jaar Enige ervaring met zang/spel/dans is een pluspunt AUDITIEMATERIAAL Via de website kan men zich inschrijven als kandidaat voor de audities: https://www.backstage-producties.be/programma/auditie-annie-de-musical  Op basis van alle ingezonden filmpjes komt er een pre-selectie en deze selectie zal uitgenodigd worden op auditie in Puurs. Snel wezen is de boodschap!