Het Farcetheater pakt uit met 3 gloednieuwe komedies & straffe namen!

Daarstraks pakte het Farcetheater uit tijdens hun persconferentie met drie nieuwe producties dit ter gelegenheid van hun vijfjarig bestaan komend seizoen. Grote bezieler van het Farcetheater Anthony Van Caeneghem en zijn team weten telkens te verrassen met schitterende en komische producties welk heel goed door het publiek gesmaakt kan worden. De presentatie tijdens de voorstelling van het jaarprogramma lag in handen van de altijd stralende en sympathieke Eveline Cannoot welk binnenkort ook haar debuut maakt in het Farcetheater.

 Foto's copyright Rudi Maenhout

Dit in de komedie kom van dat dak af. Eveline welk we al jaren kennen als zangeres mocht de producties voorstellen en een gezellig babbeltje doen met de aanwezige personages waaronder de bezieler van het Farcetheater Anthony Van Caeneghem.

Ook Katja Retsin , Jan Schepens , Koen Crucke , Chris Van Espen , Bob De Moor , Daisy Thys en Donaat Deriemaeker kwamen aan het woord. Het was gezelligheid troef bij het Farcetheater waar je de familiale sfeer zo kan opsnuiven. Die familiale sfeer zie je ook telkens na hun voorstellingen als ze het aanwezige publiek gaan begroeten. Iets wat je bij andere theaterproducties niet ziet. Dit is wellicht een sterk punt van het Farcetheater waardoor ze door het publiek zo geliefd zijn en hun producties jaar na jaar meer succes krijgen.

We vroegen aan Anthony hoe het komt dat zij het publiek persoonlijk komen groeten na de voorstelling. Waarop Anthony met een gepast antwoord op de proppen kwam. Toen ie als klein manneke naar theatervoorstellingen ging was ie altijd geboeid om cast persoonlijk te ontmoeten en met die reden doet ie dat nu met zijn Farcetheater. Er zijn altijd wel mensen aanwezig die eens graag een woordje willen zeggen of vragen en daar voel ik me zeker niet te goed voor. Ik besef maar al te goed dat dankzij het publiek welk naar onze voorstellingen komen kijken wij onze boterham verdienen en deze leuke job kunnen blijven doen. Zonder publiek staan we nergens en dan is het een kleine moeite om het aanwezige publiek persoonlijk eens te gaan begroeten en er eventueel een kort babbeltje mee te doen indien zij daar behoefte aan hebben. En dit maakt onze job ook zo leuk en dankzij hen kunnen we dit jaar ons vijf jarig bestaan vieren met drie producties waar we met zijn allen naar uitkijken om deze te mogen spelen voor het aanwezige publiek.

De komende drie nieuwe producties zijn

" Voor hetzelfde geld " 

" De verlegen versierder " 

" Hotel Politiek " telkens met een fantastische cast. Meer info daarover deze week op onze site. 

Info Tickets : https://farcetheater.be/