Vanaf 23 mei kruipt Lynn Van den Broeck in de huid van de "Queen of Crime".

Voordat Agatha Christie een bekende misdaadauteur werd, had ze verschillende beroepen. Ze volgde een opleiding tot zangeres en pianiste, werkte tijdens de Eerste Wereldoorlog als verpleegster en apothekersassistente. Daarna begon het schrijven van misdaadromans, toneelstukken, poëzie en korte verhalen.

 Foto Loge 10 Producties 

'Lady Agatha' neemt je mee in een razend tempo en op humoristische manier terug naar haar jeugd, waar ze als jong meisje al gefascineerd was door mysterieuze verhalen en de wereld van de literatuur. Ontdek hoe ze als jonge vrouw moest vechten voor haar plek in een mannenwereld en hoe ze de grootste uitdagingen in haar leven overwon.

Critici spreken lovend over deze voorstelling die eerder al een groot succes kende in Parijs. 'Lady Agatha' is niet alleen de ideale voorstelling voor fans van Christie's werk, maar ook voor iedereen die geboeid is door mysterie en misdaad wat haar bekend heeft gemaakt bij het grote publiek.

 Foto copyright ERM

Mis deze grappige en poëtische voorstelling niet over het onwaarschijnlijke leven van AGATHA CHRISTIE. Een toneelstuk om nooit te vergeten! Met Lynn Van den Broeck, Danny Timmermans, Ann De Winne, Karin Jacobs, Dirk Van Vaerenbergh en Arno Moens. Boek je kaartjes via www.loge10.be  of 070 246 036