De psychologische thriller "Gaslicht" ging uit zijn dak tijdens premiére in de Rode fakkel

Donderdagavond ging de psychologische thriller " Gaslicht " in premiére en dit in de Rode zaal van het Fakkeltheater welk tot in de nok gevuld was met publiek en genodigden. Het zou een schitterende voorstelling worden met veel drama , dit met een uitzonderlijke cast welk stuk voor stuk toppers zijn in hun vak. Het verhaal draait over het koppel Jack Manningham en zijn echtgenote Bella gespeeld door Bert Cosemans en Nathalie Wijnants.

  Foto's copyright ERM

Jack probeert zijn echtgenote gek te maken door haar emotioneel te manipuleren en aan zichzelf te laten twijfelen waarbij ze begint te denken dat ze niks meer kan onthouden en idd gek aan het worden is. Er verdwijnt af en toe wel eens iets waaronder juwelen , schilderij en dan moet zij het telkens bekopen. De lampen die automatisch op een bepaald uur beginnen te dimpen. Dit terwijl hijzelf de oorzaak is van haar twijfelen welk later in het stuk als een boemerang in zijn gezicht zal stoten. Jack krijgt dan ook veel steun van Nancy ( gespeeld door topactrice Daphne Paelinck ) welk stiekem op hem verliefd is en de meid des huizes is. Elisabeth ( gespeeld door Marijke Hofkens ) probeert om mevrouw Bella zo goed mogelijk bij te staan als ze vermoeid is. En eens detective Rough ( gespeeld door Erik Goris) op de proppen komt dan dansen de muizen nog meer op tafel. Maar hij weet wel een oude zaak op te lossen mede door de onbewuste Bella welk naderhand de boemerang in het gezicht van haar echtgenoot Jack laat belanden. Het is een zeer boeiend verhaal welk iedere theaterliefhebber moet gezien hebben. Ben je benieuwd naar de afloop van dit verhaal dan moet je zeker een ticketje proberen te bemachtigen voor een schitterende namiddag of avond. Het is een absolute aanrader voor elk welk graag eens een theaterbezoekje doet als ontspanning. Regisseur Bruno Van Heystraeten welk ook al meerdere watertjes heeft doorzwommen had immers ook voor een topcast gezorgd om deze voorstelling tot een pracht theaterstuk te laten verlopen , waar je nog eens over napraat als je de thuisbasis hebt bereikt. Zowel Daphne ,Bert , Nathalie , Erik en Marijke kennen al langer dan vandaag de klappen van de zweep om hun rol tot in de perfectie uit te voeren. 

           

Ben je ook benieuwd wat ze op de planken zullen brengen boek dan snel een ticket voor een gezellige uitstap in de theaterwereld. Met een cast van schitterende acteurs, is deze voorstelling een absolute must-see voor elke toneelliefhebber.

 Bert       Nathalie         Erik      Marijke

Cast : Bert Cosemans, Nathalie Wijnants, Marijke Hofkens, Erik Goris en Daphne Paelinck. Regisseur : Bruno Van Heystraeten. Vanaf 3 april ‘24 Rode Zaal Fakkeltheater - Antwerpen 070 246 036 www.fakkeltheater.be 

 Daphne 

Meer info en tickets: https://www.loge10.be/  https://www.youtube.com/watch?v=ZGWfdNUh15I