Lucie Collet debuteert langs de grote poort tijdens premiëre "minerva veur altijd "

Begin juli was het aanschuiven in de Rode zaal van het Fakkeltheater voor de premiére Minerva Veur Altijd een komedie die alle verwachtingen inloste en op een staande ovatie mocht rekenen na de voorstelling. Een nieuwkomer met name Lucie Collet had haar debuut absoluut niet gemist. De 22 jarige werd voor de leeuwen gegooid in deze productie onder leiding van Jeroen Maes die toch de koning is van de komedie in de theaterwereld.

 Foto's copyright ERM

Lucie slaagde met grote onderscheiding tijdens haar vuurdoop en we hadden dat ook een kort gesprekje met haar na de voorstelling. De afgelopen drie jaar zat ze op het conservatorium te Brussel welk ze met succes doorliep en nu zal het een jaartje stage lopen zijn in verschillende producties die op haar staan te wachten. Lucie vond het dan ook heel leuk om haar debuut te maken in deze komedie van Minerva Veur Altijd. Het was wel even stressen maar ze werd goed opgevangen door het professionele team welk achter deze productie staat. Het zijn heel fijne collega's waarmee ik mag samen werken die al jaren hun strepen hebben verdiend in theater en tv. Het is een echte warme familie waarin ik terecht ben gekomen en dit voelt zoals thuiskomen. Het is fun tijdens de repetities en ze staan altijd klaar om je de nodige tips te geven hetgeen je als groentje in het vak maar al te graag aanneemt. Het was vooral genieten van deze premiére met een zeer aangenaam publiek welk meermaals tijdens de voorstelling met een overdonderd applaus ons acteer prestaties waardeerde. Het is dan ook uitkijken naar de volgende voorstellingen die gepland staan waarin ik me terug zal smijten en amuseren. In de toekomst mogen ze me zeker terug vragen om aan een komedie mee te doen en indien ze me kunnen gebruiken weten ze me wel te vinden. Naast een schitterend debuut als actrice blijkt Lucie ook nog zangtalent te hebben welk we mochten aanschouwen tijdens deze premiére. Er staat haar alvast een mooie carriëre te wachten.

PRAKTISCHE INFO - MINERVA VEUR ALTIJD MINERVA VEUR ALTIJD is een productie van vzw Het Achterland Van: vzw Het Achterland Script & Regie: Jeroen Maes Cast : Carry Goossens – Marilou Mermans – Linda De Ridder - Luc Verhoeven – Erik Goris - Hans Peter Janssens en Lucie Collet. Deze voorstelling speelt van 30 juni tot en met 14 augustus in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. TICKETS Tickets zijn te reserveren via www.fakkeltheater.be  .