FEESTELIJKE VOORSTELLING VAPEURS 4 - OP SAFARI NEEMT PUBLIEK MEE OP EEN HEERLIJKE ONTDEKKINGSTOCHT

Theater Elckerlyc was vrijdag the place to be voor alle avontuurlijke globetrotters in showbizz- en medialand. Iedereen keek uit naar de feestelijke voorstelling van de komedie Vapeurs 4 - Op Safari. Het was natuurlijk uitkijken hoe nieuwkomers Caroline Maes en Karin Jacobs zouden "matchen" met Anne Mie Gils en Lulu Aertgeerts. De lachsalvo's in het theater waren een duidelijk antwoord op deze vraag: de vier Flying Vapeurs speelden en zongen de pannen van het dak in deze zorgeloze komedie.

  Foto's copyright ERM

VAPEURS 4 - OP SAFARI is voor de eerste keer te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen. De eerste drie edities van het theaterstuk "Vapeurs" waren telkens een schot in de roos. Deze keer zullen de vier hartsvriendinnen de Afrikaanse wildernis onveilig maken. Glamping en een heuse safaritocht ondanks die vervelende vapeurs... De regie is opnieuw in handen van Martin Michel en de teksten zijn van Allard Blom. Niemand minder dan Dirk Van Vooren is spelcoach van dienst.

KORTE INHOUD - VAPEURS 4 - OP SAFARI: VIER VRIENDINNEN BELEVEN DE DOLSTE AVONTUREN TIJDENS HUN SAFARITRIP

2023 gaat van start met een splinternieuw avontuur van het vriendinnenclubje ’The Flying Vapeurs’. Eerst hebben ze Bali verkend, daarna stonden ze op de skilatten in Oostenrijk en vorige keer beleefden ze dolle nachten op een cruise. Deze keer trekken ze naar Zuid-Afrika. Een avontuur over zichzelf verliezen in safari’s, wijn proeven en bloedhete overnachtingen in een tent. ‘Vapeurs 4 - Op safari’ is het vierde deel in een reeks van succesvolle vriendinnenkomedies. Stap opnieuw mee in deze hilarische voorstelling rond alle overgangsproblemen waarmee de vrouwen te kampen hebben. En geen nood, je hoeft de vorige belevenissen niet gezien te hebben om hiervan ten volle te kunnen genieten!

ALGEMENE INFORMATIE EN TICKETS

VAPEURS 4 - OP SAFARI, vanaf 26 januari 2023 in Theater Elckerlyc in Antwerpen: CAST: Lulu Aertgeerts, Anne Mie Gils, Karin Jacobs en Caroline Maes REGIE: Martin Michel SPELCOACHING: Dirk Van Vooren TEKST: Allard Blom Locatie: Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen Productie: Backstage Producties Tickets en informatie: www.backstage-producties.be