Kimmi Malfait is Miss Wellness Beauty 2024

Zaterdagavond waren we richting Antwerpen afgereisd om er na een onderbreking van een zestal jaar nog eens de finale van Miss Wellness Beauty bij te wonen. Niet als pers maar gewoon als toeschouwer om er als supporter van finaliste Kimmi Malfait aanwezig te zijn. De sympathieke nagelstyliste van haar eigen Beauty Salon in Ravels was immers geen onbekende voor onze huisfotograaf. Een twaalftal jaar geleden ontmoetten ze elkaar als eens tijdens een fotoshoot bij Exclusief Covermodel.

 Foto's copyright Rudi Maenhout 

Met die reden waren we dan ook aanwezig om Kimmi moreel te steunen tijdens haar finaleshow. Toen nog niet vermoedend dat Kimmi werkelijk tot Miss Wellness Beauty zou gekroond worden ook al hoopten we met zijn allen aan haar VIP tafel van wel natuurlijk. Het comité onder leiding van Patrick Matthys had voor een schitterende locatie gezorgd namelijk de Hilton in Antwerpen. Ook al was het niet evident om er te geraken door werkzaamheden aan de wegen maar daar kan de organisatie niks aan doen natuurlijk. Na een glaasje bubbels en een fantastisch hoofdgerecht en dessert mochten we ons opmaken voor een wervelende finaleshow welk in goede banen werd geleid door Cynthia Reekmans en Virgini Claes.

          

Voor ons waren de ogen grotendeels gericht op Kimmi welk met veel zelfvertrouwen en een magnifieke uitstraling op het podia stond. We kregen verschillende passages van de finalisten welk elk op hun eigen manier schitterden op het podia. Het was al een hele poos geleden dat we zo een sterke lichting finalisten aan het werk zagen. Tussen de pauzes door kregen we ook nog twee fantastische optredens van Danzel en Charles Van Domburg met Wim Soutaer.

Dat er ambiance was in de zaal moeten we jullie zeker niet onthouden. Vooraleer de apotheose van de avond moest beginnen kwamen de 22 finalisten voor een laatste keer op het podia in prachtige avondjurken. Even voor middernacht werden nog enkele beauty awards uitgereikt vooraleer de top drie bekend gemaakt werd.

          

Tweede ere dame werd de 24 jarige Charmei Nijs uit Rillaar en eerste ere dame de 24 jarige Phebe Bovendaerde uit Gavere. Dan werd het even nagelbijten voor de finalisten welk nog niet met een award of lintje werden bekroond. Jury voorzitter Davy Brocatus hield er nog even de spanning in vooraleer hij Kimmi Malfait een 34 jarige schoonheid uit Ravels als Miss Wellness Beauty 2024 aankondigde.

De nagelstyliste met eigen Beauty salon ( Kimmi Nails & Beauty ) was dan ook overtuigend de verdiende winnares van deze prachtige verkiezing. En wellicht de knapste tot heden uit de geschiedenis van Miss Wellness Beauty verkiezing.

De pas verkozen Miss mag best fier zijn op haar overwinning na een mooi parcour welk ze heeft afgelegd de afgelopen maanden. Het werd alvast een leuke after party voor haar en de aanwezige fans. Een avond om nooit te vergeten.

Voor  de pas verkozen Miss Wellness Beauty Kimmi Malfait staat er een leuk jaar te wachten om de wellness en beauty sector te vertegenwoordigen. We zijn er dan ook van overtuigd dat Kimmi een uitstekende ambassadrice zal zijn om haar sector te vertegenwoordigen.