Geschreven door ERM op . Geplaatst in Wielrennen.

Tweedaagse eetfestijn Emiel Verstrynge was groot succes

Het jaarlijks eetfestijn van de supportersclub Emiel Verstrynge was terug een groot succes. Op vrijdag 22 en zaterdag 23 Maart mocht Emiel meer dan 520 personen verwelkomen op zijn supportersfeest in het sparrenhof te Eeklo. Het bestuur onder leiding van Andy Willems , Jurgen Martens en Piet Lammertyn hadden terug alles mooi geregeld om er een gezellige tweedaagse van te maken , waardoor iedereen met een fijn gevoel huiswaarts ging. Op het menu frietjes met groentjes en stoofvlees of vol-au-vent met als dessert een confituurtaartje.

  Foto's copyright ERM

Op zaterdag waren er ook twee veldriticonen van de partij namelijk de Adegemnaar André Geirland en Beernemnaar Bert Vermeire dit in het gezelschap van familie acteur Jef De Smedt welk zijn tv zoon Xander Willems een bezoekje bracht. Xander speelde begin de jaren 2000 eventjes Guido Van Den Bossche in de VTM soap Familie de zoon van Jan gespeeld door de Jef. Dit ter zijde kon je aan het aanwezige publiek zien hoe geliefd Emiel Verstrynge is bij het wielerpubliek. Er waren meer aanvragen dan er plaats was voor dit geslaagd eetfestijn. Hij verwelkomde dan ook iedereen persoonlijk aan de ingang van de feestzaal. Emiel mocht dan ook terugblikken op een geslaagde wintercampagne met een Belgische titel en twee zilveren medailles op het WK en EK en ook twee wereldbekerzeges in Namen en Benidorm. Emiel liet het dan ook niet na om iedereen te bedanken voor de steun en aanmoedigingen welk hij mocht ontvangen tijdens zijn wedstrijden.

           

Zelfs Crelan baas Luc Versele was aanwezig om Emiel een hart onder de riem te steken en hij werd ook in de bloemetjes gezet door Emiel. Ook wij vonden het gezellig om erbij te zijn en wensen Emiel veel succes in zijn voorbereiding te Calpé .Waar ie met de teamgenoten zijn wegcampagne sedert zondag aan het voorbereiden is.

We kunnen nu al aankondigen dat Emiel op 7 april aan de start staat in Parijs-Roubaix voor beloften waarna ie eventjes tijd gaat nemen voor een interview voor onze site.