Geschreven door ERM op . Geplaatst in Showbizz.

BV'S GENOTEN VAN FEESTELIJKE VOORSTELLING VAPEURS 4 - OP SAFARI

Afgelopen vrijdag genoten heel wat bekende gezichten van de feestelijke voorstelling "Vapeurs 4 op safari" in theater Elckerlyc te Antwerpen . Dit is the place to be voor elke komedie en dus ook voor Vapeurs 4 op Safari. Deze vriendinnenkomedie is een hilarische voorstelling rond alle overgangsproblemen welk een vrouw te kampen kan hebben . En dit dan nog in Zuid Afrika waarin ze zichzelf verliezen in volle avontuur met oa wijfproeven , safari's op zoek naar de big 5 en bloedhete overnachtingen in hun tent.

 Foto's copyright ERM

Naast de 2 vaste castleden van the flying vapeurs  Lulu Aertgeerts en Anne Mie Gils maakten Caroline Maes en Karin Jacobs hun opwachting om de cast volledig te maken. Na de voorstelling zou je niet gezegd hebben dat dit hun debuut was bij deze cast .

Het was precies of ze er al langer bij hoorden hetgeen de voorstelling nog geloofwaardiger deed overkomen. Het aanwezige publiek ging meermaals uit de bol hetgeen het voor de castleden nog zo leuk maakt en hun nog meer motiveert om er een gezellige komedie van te maken .

Het is alvast een aanrader om naar deze komedie te komen kijken voor elke komedie of theaterliefhebber. De kaartjes vliegen de deur uit en de voorstelling is nog te zien tot 19 februari in Theater Elckerlyc. 

ALGEMENE INFORMATIE EN TICKETS VAPEURS 4 - OP SAFARI, vanaf 26 januari 2023 in Theater Elckerlyc in Antwerpen: CAST: Lulu Aertgeerts, Anne Mie Gils, Karin Jacobs en Caroline Maes REGIE: Martin Michel SPELCOACHING: Dirk Van Vooren TEKST: Allard Blom Locatie: Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen Productie: Backstage Producties Tickets en informatie: www.backstage-producties.be