Geschreven door ERM op . Geplaatst in Showbizz.

Komedie " ik spring uit een vliegmachien " ging vrijdag in premiére

Afgelopen vrijdag gingen we voor het eerst naar het EWT theater te Deurne op uitnodiging van Frank De Kaey directeur van het gezelschap. We hadden al veel goeds gehoord van dit theater en waren dan ook benieuwd wat we op ons bord gingen krijgen. Na het zien van de premiére  " ik spring uit het vliegmachien " zijn we meer dan overtuigd dat het publiek zulke voorstellingen wil zien. Na de moeilijke covid tijden waar we een tijdje theaterloos waren en deze gezelschappen op weinig of geen steun konden rekenen van de overheid is het nu aan ons om deze mensen te steunen door naar hun voorstellingen te gaan kijken.

 Foto's copyright ERM

Wat kan er jou nu meer inspireren dan een avondje theater om je te ontspannen en te amuseren na een werkweek vol stress of andere bekommerheden. De genodigden en het aanwezige publiek amuseerde zich alvast op vrijdagavond tijdens de premiére en wij gingen alvast goedgemutst naar huis en dit had zeker niet met het koude weer te maken. De cast vertolkte dan ook heel sterk hun rol ook al hadden Anne Van Opstal en Paul Maes een dubbele rol ze vielen alvast niet uit hun rol met hun sterk acteerwerk.

Voor Anne was het zelfs leuk om deze dubbele rol te mogen spelen. Van Daisy Thys is het al langer geweten dat ze een rots in de branding is om haar te kunnen uitleven op een podia. Hoe zotter hoe liever voor haar. Door Van Boeckel die reeds 47 jaar ervaring heeft moet je dan ook niet leren hoe je de mensen moet amuseren op het podia hij is dan ook een gevestigde waarde bij het EWT team. Marc Verbruggen , Anne-Mieke Ruyten en Annik Pauwels waren voor ons iets minder bekend maar daarom niet minder goed tijdens de voorstelling .

We waren aangenaam verrast van de komedie " ik spring uit een vliegmachien " en raden dan ook elke theaterliefhebber om eens in de agenda te kijken wanneer het lukt om deze prachtige voorstelling te gaan zien in het EWT te Deurne. Daarna kan je nog gezellig nakaarten in de bar tot sluitingstijd. Wij gingen even voor sluitingstijd huiswaarts en zagen de bijna 97 jarigen Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe of Anna en Albert uit de VTM serie Familie voldaan huiswaarts keren na een avondje amusement. Wat wil je nog meer op deze leeftijd een goede gezondheid en van elk moment genieten. Hetgeen geld voor iedere leeftijd.

Auteur: John Godber Regie: Frank De Kaey Cast: Anne-Mieke Ruyten, Marc Verbruggen, Daisy Thys, Door Van Boeckel, Paul Maes, Anne Van Opstal en Annik Pauwels Van 20 Januari t/m 26 februari 2023 Meer info: http://www.ewt.be