Geschreven door ERM op . Geplaatst in Wielrennen.

Sophie de Boer verdedigd morgen leidersplaats in wereldbeker in het Italiaanse Fiuggi

Morgennamiddag weten we of de Nederlandse Sophie de Boer een stap dichter bij haar eerste eindzege in de  wereldbeker veldrijden is. De Nederlandse mag alvast gezien worden als een van de vriendelijkste dames in het veldritwereldje. Vorig jaar mochten we zelf ondervinden na de veldrit te Maldegem hoe vriendelijk Sophie de Boer in werkelijkheid is.

Met een spontane glimlach stond ze ons graag te woord tijdens een kort intervieuw terwijl ze zich aan het losrijden was na de wedstrijd. Naast een mooie verschijning straalt ze ook innerlijke schoonheid uit hetgeen haar zo populair maakt in het veldrit wereldje. Altijd spontaan en beleefd staat ze de journalisten te woord. En ook in het wedstrijd gebeuren is het een streling voor het oog als je haar bezig ziet in volle inspanning. Ze strijd altijd voor wat ze waard is en spaart haar krachten niet. Momenteel is Sophie aan haar beste seizoen ooit bezig en hopelijk zal dit bekroond worden met de eindoverwinning van de wereldbeker.

Sinds haar samenwerking met coach Camiel van den Bergh heeft de Boer een grote sprong voorwaarts gemaakt . Met hem als coach heeft ze de perfecte persoon gevonden om haar verderop te helpen in haar carriêre. We wensen haar alvast veel succes morgen.