Succesvolle première van 'ASSISEN LIVE - DE KOTMOORD' doet publiek schipperen tussen schuld en onschuld.

De langverwachte première van 'Assisen Live - De Kotmoord' heeft een opzienbarend debuut gemaakt in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Het publiek werd meegevoerd in een wereld van intriges, recht en onthullingen tijdens deze interactieve theaterbelevenis, geregisseerd door Filip Peeters. De topcast, bestaande uit een indrukwekkende line-up van bekende namen, leverde een knappe prestatie. Sien Eggers schitterde als voorzitster van het Hof, waar ze met wijsheid en vastberadenheid de balans wist te bewaren te midden van het tumultueuze proces.

 Foto copyright Goele Bormans 

Carry Goossens en Jonas Leemans brachten het podium tot leven met hun verbale steekspel, waarbij de ene als advocaat van de beklaagde optrad en de andere als procureur, het publiek heen en weer slingerend tussen twijfel en overtuiging. Leonce Peeters vertolkte op overtuigende wijze de rol van slachtoffer, terwijl Nona 't Jolle, An Miller en Ini Massez het publiek op hun hand kregen met hun optredens in de getuigenbank en tijdens de flash-backs.

 scene foto's copyright Backstages Producties

"Assisen Live - De Kotmoord" biedt een unieke kans voor het publiek om de assisenzaal binnen te treden en deel te nemen aan een intrigerend proces, waar geheimen en leugens langzaam worden ontrafeld door de scherpe geesten van advocaten, rechters en het publiek als actieve juryleden. "Assisen Live - De Kotmoord" biedt op deze wijze een onmisbare ervaring voor theaterliefhebbers en rechtbankdrama-enthousiastelingen.

ROLVERDELING ASSISEN LIVE - DE KOTMOORD Voorzitter van het hof: Sien Eggers Procureur: Jonas Leemans Advocaat: Carry Goossens Beklaagde: Ben Segers Slachtoffer: Leonce Peeters Getuige: An Miller Getuige: Ini Massez Getuige: Nona 't Jolle

INTERACTIEF CONCEPT IN HET THEATER: ASSISEN LIVE - DE KOTMOORD ASSISEN LIVE is een bijzonder en interactief concept waarbij een spraakmakend moordproces, inclusief flashbacks, op de scène wordt gebracht. Het wordt voor het publiek een meeslepende avond waarbij zijzelf optreden als volksjury en beslissen over schuld of onschuld.

ALGEMENE INFORMATIE EN TICKETS - ASSISEN LIVE - DE KOTMOORD Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen Van 19 april tot en met 12 mei in Theater Elckerlyc Antwerpen Op 25 en 26 mei in Trixxo Hasselt Op 9 en 16 juni in Capitole Gent

ASSISEN LIVE - Productie: Backstage Producties: Bob Jennes - Dirk Van Vooren - James Cooke - Nico Warrinnier Tekst: Peter Römer en Filip Peeters Regie: Filip Peeters Uitvoerend producent: Sil Poppe. Met Sien Eggers, Carry Goossens, Ben Segers, Leonce Peeters, Ini Massez, An Miller en Nona 't Jolle. Deze voorstelling is een samenwerking met Play.

Info: www.backstage-producties.be