Geschreven door ERM op . Geplaatst in Showbizz.

ACHTER DE SCHERMEN GAAT MORGEN IN PREMIÈRE

Morgenavond gaat de de Nederlandstalige creatie van 'ACHTER DE SCHERMEN', een komedie van de succesvolle Franse schrijver Florian Zeller in premiére te Deurne in het EWT. We zijn er rotsvast van overtuigd dat het team van Frank De Kaey voor een komedie heeft gezorgd waar je duimen en vingers van aflikt. Wil je erbij zijn boek dan snel je ticket want ze vliegen de deur uit.

In deze relatiekomedie maken we kennis met Daniel en Isabelle die hun beste vriend Patrick hebben uitgenodigd voor een etentje. Patrick wil heel graag zijn nieuwe liefde Emma aan hen voorstellen. De originaliteit van deze komedie zit hem in het feit dat we niet alleen de gesprekken horen, maar eveneens de gedachten van de vier personages. In Frankrijk kende dit stuk een enorm succes met oa Daniel Auteuil in de rol van de gastheer. Voor deze creatie doet het EWT beroep op twee oude getrouwen: Anne Mie Gils en Frank De Kaey en verwelkomen we eveneens Kristoff Clerckx (Wittekerke, Familie, Sara, Ghost Rockers,...) die zijn debuut maakt op de EWT-planken. De cast wordt vervolledigd met Jasmine Jaspers die, na haar eerste rol in 'Stepping Out' enkele jaren geleden, met veel enthousiasme terug op onze scène verschijnt.

ACHTER DE SCHERMEN auteur: Florian Zeller regie: Marc Verbruggen van 15 maart t/m 21 april, op do vr za om 20u15, op zo om 15u Tickets: www.ewt.be