Geschreven door ERM op . Geplaatst in Algemeen.

Aspe 2 “ het dodelijk jubileum “ in theater Elckerlyc is een topper van formaat tijdens premiëre

Zondagnamiddag waren we getuige van een schitterende voorstelling van het theaterstuk Aspe 2 in theater Elckerlyc te Antwerpen. Dit is meteen ook de tweede en laatste voorstellingenreeks van inspecteur Van In live op de planken. Hetgeen een jubilee zou moeten worden voor Van In ( gespeeld door Herbert Flack ) voor zijn jarenlange dienst als inspecteur draait uit op een nachtmerrie met een moord op zijn feestelijke dag.

Naast Herbert Flack in de hoofdrol als inspecteur Van In, zijn er ook rollen weggelegd voor Jelle Cleymans, Mathias Vergels, Frans Maas, Helle Vanderheyden, Peter Thyssen, Pieter Klinck en Katelijne Verbeke. Stuk voor stuk topacteurs op de set. Het beklijvende aan dit spannende theaterstuk is dat het aanwezige publiek mag meespeuren naar de moordenaar en zo de moord mag helpen mee oplossen. Een prachtig geschenk voor de echte Aspe fans die het dit jaar zonder Aspe boek moeten stellen. Maar nu krijgen ze de ultieme kans om het echte speurderswerk live mee te maken. Van een feit zijn we 200% zeker van begin tot einde boeit het theaterstuk Aspe 2 en is wellicht de mooiste voorstelling die we de afgelopen maanden of jaren gezien hebben.

                   

                   

Een echte aanrader voor elke theater liefhebber en de vele bekenden die aanwezig waren kunnen dit enkel maar beamen. Geen succesvolle voorstelling zonder een sterk, spannend, straf verhaal… Pierre Aspeslag, Peter Römer en regisseur Frank Van Laecke waken ook deze keer op de theaterbewerking van deze voorstelling. Het resultaat is een spannende misdaadvoorstelling Op de rode loper zagen we zoal Kelly Pfaff , Luc Caals , Gert Verhulst , Kobe Ilsen , Nicole en Hugo , Francesca Vanthielen , de Meetjeslandse Manon De Boevre en andere.

                   

                   

ASPE2. HET DODELIJK JUBILEUM is een productie van Uitgezonderd. Met: Herbert Flack, Jelle Cleymans, Mathias Vergels, Frans Maas, Helle Vanderheyden, Peter Thyssen, Pieter Klinck en Katelijne Verbeke. Regie: Frank Van Laecke

                   

Extra speelweekend op 24 februari om 20u30, 25 februari om 20u30 en 26 februari om 15u00.

                   

                   

Tickets zijn te reserveren via www.hetdodelijkjubileum.be  of 070 691 002 . Wees er snel bij als echte Aspe fan.