Geschreven door ERM op . Geplaatst in Algemeen.

ETM kalender 2017 tvv Diabetes liga werd voorgesteld in Hengelhoef te Houthalen

Zaterdagavond waren we uitgenodigd naar de voorstelling van de ETM kalender tvv diabetes liga te Houthalen in de Hengelhoef. Dit vakantie verblijf was het decor voor de voorstelling van de ETM kalender 2017. De organisatoren Peter De Meulenaere en Cindy Clemmens mochten met fierheid hun kalender met modellen uit Malta , Italiê en Benelux voorstellen aan de genodigden en aanwezige pers.

Hun vijfde editie was alvast een voltreffer metname een dubbele kalender namelijk aan de ene kant 12 prachtige dames en aan de andere kant 12 stoere heren afkomstig uit Malta , Italië , Benelux. Engeland . Alle shoots vonden plaats in het buitenland op prachtige locaties met internationale fotografen. Peter die we reeds jaren kennen ooit ontmoet tijdens topmannequin heeft alvast het hart op de juiste plaats tesamen met zijn vriendin Cindy.

Hij weet als geen ander zijn kalendermodellen op te sporen in Malta of Italië. We waren dan ook vereerd dat we een uitnodiging ontvingen om aanwezig te zijn tijdens de voorstelling van deze vijfde editie. Telkens is de prachtige kalender gekoppeld aan een goed doel ditmaal voor de diabetes liga. We gingen dan ook graag in op de invitatie en hadden zo de kans om de aanwezige modellen eens te ontmoeten.

Wij die meer interesse hebben voor de dames dan de heren waren verwonderd van de schoonheid van deze internationale modellen. De kalender ziet er alvast prachtig uit en is een aanrader voor ieder die van knappe dames of heren houd. Tussen de frietjes met vol au vent en groentjes door namen we ook nog enkele fotokes met de twee modellen die er voor ons uitsprongen. Namelijk Denise Spiteri en Sarah Nigro woonachtig in Malta en Italië.

                   

Wie weet zijn zij ooit te bewonderen op onze jaarlijkse ERM kalender tvv een goed doel. Ze staan alvast op ons lijstje als mogelijke modellen als model in de kijker in Phax Swimwear.  Daarna werd er nog gezellig nagekaart over het prachtige resultaat met een drankje vooraleer we tevreden huiswaarts keerden uit het prachtige Limburg.

                   

De kalender die werd geshoot door internationale fotografen kan besteld worden aan 7 euro plus verzendkosten bij Peter De Meulenare via mail mail naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.