Geschreven door ERM op . Geplaatst in Algemeen.

Miss Wellness Beauty Belgium Finaliste Jodie De Rycke maakt promo tijdens oudejaarsdiner

Mijn oudejaarsavond bracht ik door met mede finaliste Eveline Cours. Samen met haar familie zijn we gaan eten in een chinees restaurant, Silver City te Wondelgem. Het was heel gezellig en ik ben Eveline en haar familie erg dankbaar dat ik deel mocht uitmaken van deze avond. Ze hebben mij erg welkom laten voelen en het zijn één voor één hele lieve, warme mensen.

  Foto's werden ingezonden

De avond zijn we gestart met een lekker aperitiefje, gevolgd door een heerlijk vijfgangenmenu. Uiteraard hebben we samen het nieuwe jaar ingezet, met om klokslag 12 uur een glaasje cava. We klonken alvast op een spetterend 2017 en een mooie vriendschap. Nadien gingen we met ons lintje op de foto met de uitbater van Silver City. Ook vele nieuwsgierige klanten wouden van de gelegenheid gebruik maken om met ons op de foto te gaan.

    

Het was een ideale gelegenheid om ons te promoten als finalistes miss wellness beauty 2017. Het was zeker en vast een geslaagde avond. Bij deze wens ik iedereen die ik liefheb veel geluk, liefde, vriendschap en een goede gezondheid in 2017. Liefs, Jodie De Rycke Finaliste miss wellness beauty 2017