Namens ERMmediasite een fijn eindjaar en een gezond 2017 !!

Namens de redactie en onze huisfotograaf wensen we iedereen een fijne oudejaarsavond en een gezond , liefdevol , sportief en zorgloos 2017 !! toe.

Tevens willen we ook iedereen bedanken waar we het afgelopen jaar mee samen gewerkt hebben . Hopelijk kunnen we dit met jullie als organisaties op deze manier verder zetten. Ook alle dames die voor de lens hebben gestaan voor onze kalenders tvv het goede doel , bedankt voor de fijne en gezellige samenwerking . Jullie hebben het hart op de juiste plaats. Ook een woordje van dank aan alle dames die model in de kijker waren of nog aan bod komen de komende maanden bedankt voor de fijne samenwerking.

 

Aan de modellen van de site bedankt voor het vertrouwen en leuke samenwerkingen. Het hoogtepunt was natuurlijk de reis naar Bodrum waarvoor ik Miss Wellness Beauty Belgium Wendy Pauwels , Laurence Durieu en An-sophie De Graeve wil bedanken voor de fijne en gezellige week. Ook Nadine , Ana Lucia en Allizeé het was leuk om jullie erbij te hebben in Bodrum.