Geschreven door ERM op . Geplaatst in Algemeen.

Van donderdag 14 Maart tot maandag 18 Maart 2024 opendeurdagen bij Fietsen Kristof Dhollander

Vanaf donderdag zijn het opendeurdagen bij fietsen Kristof Dhollander in de Nachtegaalstraat 36 te Stekene. Bij de gewaardeerde ex renner kan je terecht voor aankoop en herstelling van fietsen of tuinmachines. Indien je van een goede service en vriendelijke bediening houdt dan moet je zeker eens een bezoekje brengen tijdens de opendeurdagen welk van 14 maart tot 18 maart doorgaan tussen 09u en 18u.

  Foto copyright ERM

Kortingen op fietsen in stock. Rij jij binnenkort rond op een fiets van Kristof ? Kom gerust een kijkje nemen voor meer informatie of gewoon om hen te leren kennen. Kristof en zijn team verwelkomen jullie met een hapje en een drankje. Tot dan .

 

Kristof en zijn team staan jullie graag bij met alle info op de aanwezige artikelen. Voor iedere fietsliefhebber is fietsenzaak Dhollander the place to be in het Waasland. Vriendelijke ontvangst en topservice bij herstelling met tevens de nodige info bij aankoop van een nieuwe fiets of grasmachine . De fietsenzaak is een aanrader voor alle inwoners van Stekene , het Waasland en ver daarbuiten.

 Foto copyright ERM

Mocht je geen tijd hebben kan je ook na de opendeurdagen bij Kristof terecht in de winkel voor een bezoekje .

Voor info http://www.dhollanderkristof.be/